Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Μοιράζει... κόκκινες ο Σαμαράς

"Ο Αντώνης Σαμαράς έχει κατασταλλαγμένη άποψη πλέον για τις επιδόσεις των υπουργών του, αφού συστηματικά εδώ και πολύ καιρό παρακολουθεί από κοντά την πορεία του κυβερνητικού έργου", δηλώνει συνεργάτης του κάτι που δείχνει ότι ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών με τα "θύματά" του να είναι ήδη γνωστά στον ίδιο.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, πρώτος που είδε την "κόκκινη" κάρτα του κ. Σαμαρά είναι ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος αφού οι κωλυσιεργίες σε τομείς ευθύνης του είναι πολλές. Στον ίδιο δρόμο βαδίαζει και ο Αθανάσιος Τσαυτάρης, οι χειρισμοί του οποίου στη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων προκάλεσαν τον εκνευρισμό όχι μόνο της πρωθυπουργικής αυλής, αλλά και της Ιπποκράτους που τον είχε προτείνει.

Επίσης, είναι κοινό μυστικό πως ο Αντώνης Μανιτάκης έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές την Ηρώδου Αττικού που τον χρεώνει ατολμία και απουσία ουσιαστικών πρωτοβουλιών στο ζήτημα των επίορκων υπαλλήλων. Αντίστοιχες είναι οι σκέψεις των επιτελών της Κυβέρνησης και για τον έτερο υπουργό της ΔΗΜΑΡ, Αντώνη Ρουπακιώτη μετά και τα τελευταία γεγονότα στις φυλακές.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι στην Κυβέρνηση για τον γαλάζιο Κωστή Μουσουρούλη (υπουργείο Ναυτιλίας), Φωτεινή Σκοπούλη (υπουργείο Υγείας), Πάνο Παναγιωτόπουλο (ΥΠΕΘΑ) και Θεόδωρο Καράογλου (υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης).

ΠΗΓΗ: SPIROSPERO.GR
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/46956-moirazei-kokkines-o-samaras

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS