Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Task Force: Σταθερή πρόοδος της Ελλάδας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με βελτιωμένους μεταρρυθμιστικούς ρυθμούς και δημοσιονομική εικόνα, το πραγματικό στοίχημα είναι η ενίσχυση της επενδυτικής ψυχολογίας και η αναστροφή των κοινωνικών συνεπειών της ακραίας και χρονικά βίαιης εσωτερικής υποτίμησης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τη "σταθερή πρόοδο" που σημειώνεται όσον αφορά την παροχή βοήθειας προς τις ελληνικές αρχές, ώστε "να εφαρμόσουν το ευρύ φάσμα των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα και να μεγιστοποιήσουν την αξιοποίηση των διαρθρωτικών ταμείων της ΕΕ", υπογραμμίζει η υπό τον Χορστ Ράϊχεμπαχ Ομάδα Δράσης της Επιτροπής για την Ελλάδα η οποία παρουσίασε σήμερα από τις Βρυξέλλες την τέταρτη τριμηνιαία έκθεσή της για την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα.

Στην έκθεση περιγράφεται η συνδρομή που παρέχουν η Ομάδα Δράσης, τα κράτη μέλη, διεθνείς οργανισμοί και άλλοι ειδικοί φορείς ώστε να στηρίξουν την Ελλάδα κατά την εφαρμογή του συνολικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=229297&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS