Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Στην Αμυγδαλέζα οι πρώτοι μετανάστες!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τυπικά θα λέγαμε καλή αρχή. Επειδή όμως πιστεύουμε ότι πέρα από την παροδική μερική αποφόρτιση του αστικού πυρήνα η λύση του προβλήματος βρίσκεται στη συντονισμένη Ευρωπαϊκή φύλαξη των συνόρων και τις αλλαγές στις συνθήκες διακίνησης των μεταναστών, κρατάμε και μικρό καλάθι για την μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του μέτρου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν οι πρώτοι 56 μετανάστες στο πρώτο κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα. Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθούν και υπόλοιποι 164 από τους συνολικά 220 που είχε ανακοινώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην Αμυγδαλέζα βρίσκεται συνεργείο του ΚΕΛΠΝΟ το οποίο εξετάζει τους αλλοδαπούς. Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, αρχικά στην Αμυγδαλέζα θα οδηγηθούν συνολικά οι 220 παράνομοι μετανάστες, και έως τις 15 Μαΐου θα φτάσουν τους 1200. (Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=193649

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS