Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Όσα μας κρύβουν για τον Ιούνιο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Λογικά και παράλογα ανάκατα στην απαραίτητη προσπάθεια περιστολής δαπανών. Εισοδηματικά κριτήρια για τα επιδόματα, αλλά με το όριο στις 6χιλ ευρώ; Περιορισμός των διπλών συντάξεων πχ των πολιτικών αλλά ο ήδη ασφαλισμένος που πληρώνει κανονικά εισφορές; (και θα του επιστραφούν τελικά τουλάχιστον αυτές;). Μείωση προσωπικού αλλά με ρυθμούς αποδιάρθρωσης ενός κράτους που έχει περίσσεια υπαλλήλων αλλά τεράστια κενά σε ζωτικούς τομείς (την εφεδρεία την κάψαμε νωρίς ως ιδέα!!). Αυτά κι άλλα πολλά στα απίστευτα κι όμως Ελληνικά!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι διπλές συντάξεις, τα επιδόματα ανεργίας, οι προνοιακές παροχές, οι αμοιβές των εκπαιδευτικών και η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, μπαίνουν στο στόχαστρο της κυβέρνησης, με το νέο κύμα μέτρων του Ιουνίου που έχει ζητήσει η τρόικα, στο πλαίσιο εφαρμογής του δεύτερου μνημονίου.

Οι κρατικές δαπάνες που προτείνονται για δραστική περιστολή, «φωτογραφίζονται» στην έκθεση του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), η οποία συντάχθηκε κατ’ εντολήν της κυβέρνησης και αναμένεται να αποσταλεί στον υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, μέσα στην εβδομάδα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=142493&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS