Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Γιατί έθαψαν τη λίστα της Λαγκάρντ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Παπακωνσταντίνου πετάει το μπαλάκι στον Καπελέρη του ΣΔΟΕ, παραβλέποντας ότι ως πολιτικός προϊστάμενος όφειλε όχι μόνο να έχει ενημερώσει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα αλλά κυρίως να επιβλέπει βήμα, βήμα την εξέλιξη και τα αποτελέσματα μιας τόσο σημαντικής έρευνας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ένα θρίλερ με άγνωστες πολιτικές και δικαστικές συνέπειες και με βασικούς πρωταγωνιστές τον πρώην υπουργό κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και τη σημερινή ηγεσία του Σώματος Οικονομικού Εγκλήματος παίζεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα.

Η υπόθεση αφορά στην περίφημη λίστα Φαλτσιάνι, η οποία περιέχει 1.991 μεγαλοκαταθέτες της HSBC Γενεύης, την οποία (όπως αποκάλυψε την προηγούμενη Κυριακή το «ΘΕΜΑ») εδώ και 18 μήνες δεν την έχει δει κανένας. Η λίστα αυτή παραδόθηκε ιδιοχείρως από την κυρία Κριστίν Λαγκάρντ στον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, όπως επίσης και στο ΣΔΟΕ, αναρωτιούνται ποια είναι η τύχη της και ποιος τελικά την έχει δει - αν την έχει δει κανείς πλην Παπακωνσταντίνου. Πληροφορίες από τις γερμανικές φορολογικές υπηρεσίες που έχουν στην κατοχή τους όλα τα ονόματα της λίστας Φαλτσιάνι (22.000 Ευρωπαίοι πολίτες) ανέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα σε κορυφαίο στέλεχος του ελληνικού οικονομικού επιτελείου ότι περιέχει μεταξύ άλλων και τα ονόματα της οικογένειας ισχυρού Έλληνα πολιτικού και μεγάλων επιχειρηματιών της χώρας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=226482

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS