Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τσίπρας: Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Έτσι ορίζεται ο λαϊκισμός! Όταν γνωρίζεις πως η περίπτωση της Αργεντινής δεν έχει σχέση με τη δική μας (δεν ήταν μέλος μιας νομισματικής ένωσης και διέθετε ισχυρή πρωτογενή παραγωγική βάση σε μια περίοδο εκτόξευσης των τιμών και σήμερα βιώνει έναν τεράστιο πληθωρισμό και υψηλά επιτόκια δανεισμού από τις αγορές!) και επιμένεις να πουλάς αυτό το φθηνό παραμύθι για συναισθηματική εκμετάλλευση της κοινωνίας και μικροκομματικά οφέλη. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει μια αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απευθυνόμενος στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και κατά τη διάρκεια ερώτησής του για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είπε θα ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να είχε γίνει Αργεντινή.

Αιτιολόγησε μάλιστα την άποψή του ως εξής: «Λέτε πως δεν γίναμε Αργεντινή. Μακάρι να είχαμε γίνει: Η Αργεντινή πέρασε μια μεγάλη δυσκολία και οι πολίτες της κατάφεραν με αξιοπρέπεια να σταθούν στα πόδια τους. Εσείς δυστυχώς μας οδηγείτε σε άλλες πολύ χειρότερες καταστάσεις: θα είμαστε υποτελείς, όλη η Ελλάδα θα έχει γίνει μια Ειδική Οικονομική Ζώνη…». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63708632

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS