Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Μειώσεις φόρων για εισοδήματα έως 25.000 ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Στο βαθμό που οι φοροελαφρύνσεις της νέας κλίμακας θα αγγίζουν μεγάλο μέρος των μικρομεσαίων και θα συνδυαστούν με ουσιαστικό περιορισμό και του "χαρατσιού" για τα ακίνητα, είναι πολύ πιθανό να καλυφθούν οι περισσότερες από τις εισοδηματικές περικοπές. Αν συνδυαστούν και με μια γενναία ρύθμιση για τα δάνεια, η όλη κατάσταση μπορεί να γίνει ως και υποφερτή. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σχέδιο για την καθιέρωση μιας νέας πιο απλής φορολογικής κλίμακας, που θα ισχύει μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και θα αποτελείται από τρία μόνο φορολογικά κλιμάκια, στα οποία θα αντιστοιχούν συντελεστές φόρου 21%, 36% και 45% εξετάζουν από κοινού το υπουργείο Οικονομικών και η Τρόικα.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» το σχέδιο προβλέπει ταυτόχρονα την εφαρμογή ενός καινοτόμου συστήματος υπολογισμού της τελικής φορολογικής επιβάρυνσης, από το οποίο θα προκύψουν φοροελαφρύνσεις για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με ετήσια εισοδήματα έως 25 χιλιάδες ευρώ και αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων για όσους συγκεντρώνουν εισοδήματα άνω των 25.000 ευρώ. Με το νέο σύστημα υπολογισμού του φόρου, το αφορολόγητο όριο των μισθωτών και των συνταξιούχων θα αυξηθεί εμμέσως από τις 5.000 στις 9.000 ευρώ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=183615&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS