Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο Αγ. Πεντελεήμονας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με κραυγές, αντεκδίκηση και ακραίο "ακτιβισμό" δεν λύνονται σοβαρά κοινωνικά προβλήματα. Χρήσιμες είναι οι πολιτικές φωνές που μπορούν να αρθρώσουν δομημένο λόγο και έχουν τη διάθεση να παλέψουν για την προώθηση των προτάσεων τους, εντός κι εκτός της χώρας. Τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι για εσωτερική κατανάλωση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης οπαδών της Χρυσής Αυγής, στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αχαρνών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε πριν από δύο ημέρες ιδιοκτήτης κουρείου από Αφρικανούς μετανάστες.

Μέλη της Χρυσής Αυγής έσπασαν τη τζαμαρία ενός καταστήματος και προκάλεσαν φθορές σε άλλα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε 12 προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια. Στην περιοχή παραμένουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια πυροδότησε η δολοφονική απόπειρα σε βάρος ενός κομμωτή στην Μιχαήλ Βόδα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους και έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της Χρυσής Αυγής να δράσουν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112944237

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS