Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Tα πρώτα 13.500 «λαβράκια» της λίστας εμβασμάτων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πολύ σημαντικό να αποδίδεται επιτέλους φορολογική δικαιοσύνη, αλλά να επισημάνουμε ότι τελικά μοιάζει να ισχύει αυτό που εξαρχής λέγαμε. Οι επικοινωνιακές μεγαλοστομίες για 5-6 δις κρατικά έσοδα από αυτή τη δράση, θα περιοριστούν στο 1/4 των αρχικών προβλέψεων. Η αξιοπιστία και η αποδοτική δουλειά, που γίνεται, δεν χρειάζονται την υπερβολή. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τα πρώτα αποτελέσματα της επεξεργασίας της λίστας με τα 54.200 πρόσωπα που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό την περίοδο 2009 – 2012 έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών και δείχνουν ότι σε 13.500 περιπτώσεις εντοπίστηκαν αναντιστοιχίες μεταξύ εμβασμάτων στο εξωτερικό και δηλωθέντων εισοδημάτων στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και πολιτικός προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, μιλώντας στην Βουλή είπε ότι «η ενημέρωση που έχω – ο υπουργός δεν μπορεί και δεν πρέπει να ασχολείται με τους ελέγχους – αναφέρει ότι έχει ολοκληρωθεί η πρώτη επεξεργασία της λίστας εμβασμάτων. Από τα πρώτα αποτελέσματα προκύπτει ότι σε ένα 25% υπάρχει αναντιστοιχία δηλώσεων και εμβασμάτων. Εχουμε ζητήσει από αυτούς να δικαιολογήσουν την αναντιστοιχία σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν πρόστιμα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=229197

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS