Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κάπου ανάμεσα στη βιομηχανική επανάσταση και την "επανάσταση" του διαδικτύου αναζητούνται τα Ολυμπιακά ιδεώδη, περιπλεγμένα σε ένα ποπ-ροκ μουσικοχορευτικό δρώμενο, τις τρικλοποδιές του Mr.Bean και το Χάρι Πότερ!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αν οι Βρετανοί έχουν κάτι να υπερηφανεύονται αυτό δεν είναι άλλο από τη μουσική τους. Η ποπ-ροκ σκηνή τους «έντυσε» σχεδόν ολόκληρη την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκίνησε στις 23:00 της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα.

Οι απόψεις μάλλον διχάζουν ως προς το θέαμα που παρουσίασαν οι Βρετανοί, όμως, όπως και να’ χει, οι 30οι Αγώνες άνοιξαν και τυπικά την αυλαία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρουσία περίπου 80 χιλιάδων θεατών και τα βλέμματα όλου του κόσμου επάνω τους. Πληθώρα χρωμάτων, μουσική πανδαισία και μεγάλη δόση από βρετανική κουλτούρα κυριάρχησαν στην τελετή που τελικά κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες.

Η τελετή που είχε τίτλο «Τα νησιά των θαυμάτων» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ντάνι Μπόιλ «ανέτρεξε» στη βρετανική ιστορία και την συνδύασε με τη σύγχρονη εικόνα της χώρας. Κάποιες στιγμές το πρόγραμμα «κούρασε», κάποιες ενθουσίασε, όμως σίγουρα ήταν... διαφορετικό. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=468698

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS