Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Διάλογος για τις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις στο σωφρονιστικό σύστημα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρκεί οι όποιες παρεμβάσεις να μην κινούνται στη λογική προηγούμενων προθέσεων για αποσυμφόρηση των φυλακών μέσω αποφυλάκισης καταδίκων για κακουργήματα με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους που ξεπερνούν κάθε όριο τιμωρίας και σωφρονισμού! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα ξεκινήσει διάλογο για τις απαιτούμενες θεσμικές παρεμβάσεις, που θα οδηγήσουν στην αποσυμφόρηση των φυλακών και θα λειτουργήσουν με γνώμονα τη δημόσια ασφάλεια.

Τα παραπάνω δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού, για τις συνθήκες στις φυλακές.

Ο υφυπουργός αναγνώρισε την υπερπληθώρα των κρατουμένων σε σχέση με τις δυνατότητες των σωφρονιστικών καταστημάτων, όπως επίσης και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι υπηρετούν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/07/2012_454048

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS