Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - «Καλλιστεία» υποψηφίων στη ΝΔ για την εκλογή Γραμματέα

Το «έλα να δεις» γίνεται στη ΝΔ εν όψει της εκλογής νέου Γραμματέα του κόμματος, καθώς αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των στελεχών που δηλώνουν ότι προτίθενται να θέσουν υποψηφιότητα. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να εκλεγεί ο συνδικαλιστής Φίλιππος Ταυρής, όμως ακόμη και στενοί πρώην φίλοι του δεν φαίνεται να συμμερίζονται την άποψη του.

Ήδη υποψήφιοι έχουν δηλώσει ότι θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Παναγιώτης Αδραχτάς και ο Νίκος Νικολόπουλος, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανεβάζουν τον αριθμό των υποψηφίων σε 8, καθώς εμφανίζονται πιθανοί υποψήφιοι ως και γραμματείς νομαρχιακών!

Η κατάσταση περιπλέκεται σε σημείο που υπάρχουν εισηγήσεις για αναβολή της συνεδρίασης που έχει οριστεί για την Πέμπτη. Ο Φίλιππος Ταυρής φέρεται απρόθυμος να κατέβει μέσα σε αυτό το κλίμα. Η εκλογή του, όμως, είναι κομβική για το Μαξίμου ενόψει της σύγκρουσης με τους συνδικαλιστές και τη ΔΑΚΕ. Όπερ σημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με εσωκομματική ένταση μέσα στο καλοκαίρι.

Γι’ αυτό και ο διευθυντής του γραφείου του έχει να διαχειρισθεί τις φιλοδοξίες των στελεχών πριν στηθεί η κάλπη για την εκλογή νέου Γραμματέα.

ΠΗΓΗ: AIXMI.GR
http://www.aixmi.gr/index.php/kalisteia-ypopsifiwn-sti-nd/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS