Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Νέα σύσκεψη κορυφής

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αναμενόμενες και χρήσιμες σε ένα πολυκομματικό σχήμα αλλά οι αρμοδιότητες επιτυχούς σχεδιασμού και εκτέλεσης βαρύνουν πάντα τον πρωθυπουργό που κυρίως πιστώνεται και τα αποτελέσματα αλλά και τους αρμόδιους υπουργούς. Όπως το άνοιγμα της Χαλυβουργίας ή την απεμπλοκή των ποσών της ΕΤΕπ. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέα σύσκεψη θα έχουν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη. Στην ατζέντα της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι τα ισοδύναμα μέτρα.


Μαζεύει πόντους ο Σαμαράς

Στο μεταξύ, η παρέμβαση του για το άνοιγμα της Χαλυβουργίας, η συμφωνία με την Τράπεζα Επενδύσεων για την άμεση εισροή 1,4 δις ευρώ και η συνάντηση του με τον Μπιλ Κλίντον δείχνουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να αλλάξει το κλίμα στην ελληνική οικονομία.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή» τόνιζαν συνεργάτες του στο Real.gr εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για τα θετικά αποτελέσματα που υπήρξαν τις τρεις προηγούμενες μέρες. Άλλωστε στόχος του Αντώνη Σαμαρά – όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη – είναι να αλλάξει πρώτα η «ψυχολογία της αγοράς» προκειμένου να ανασάνει η πραγματική οικονομία.

Για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό η Ελλάδα βρέθηκε για καλό λόγο στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Η επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον, η συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό και η διευρυμένη σύσκεψη με τους υπουργούς έδωσαν πόντους στην κυβέρνηση αλλά και στην χώρα μας, λίγα 24ωρα πριν από την άφιξη της Τρόικας. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=162735&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS