Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Κομισιόν: Δεν υπάρχει «τρύπα» 10 δισ. ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο τυχοδιωκτικός λαϊκισμός δεν είναι εγχώριο "φρούτο". Ευδοκιμεί σε όλα τα περιβάλλοντα! Διογκώνουν ένα υπαρκτό χρηματοδοτικό κενό που μπορεί να καλυφθεί με μια σειρά μεθόδων, πέραν της αναμενόμενης απομείωσης του χρέους δημιουργώντας τεχνητό κλίμα αστάθειας. Εύγε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε διάψευση του δημοσιεύματος στον γερμανικό Τύπου περί ύπαρξης χρηματοδοτικού κενού, ύψους 10 δισ. ευρώ, στην Ελλάδα, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ξεκαθαρίζοντας ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι πλήρως χρηματοδοτημένο για τους επόμενους 12 μήνες.

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της Sueddeutsche Zeitung, ο Σάιμον Ο' Κόνορ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι για τους επόμενους 12 μήνες δεν υπάρχει κανένα χρηματοδοτικό κενό στο ελληνικό πρόγραμμα, προσθέτοντας ωστόσο ότι η ύπαρξη ενός «σχετικά μικρού χρηματοδοτικού κενού» το 2014 δεν είναι κάτι καινούριο.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, στην τελευταία έκθεση αξιολόγησης της τρόικας γινόταν λόγος για ένα κενό της τάξεως των 2,8 δισ. ευρώ - 4,6 δισ. ευρώ, περί το τέλος του 2014. Όπως είπε, το κενό αυτό θα επισημαίνεται, ελαφρώς μειωμένο, και στην επόμενη έκθεση αξιολόγησης της τρόικας, η οποία θα δημοσιευθεί σε μερικές εβδομάδες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/676290

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS