Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Το δικαστήριο δεν έψαξε για τα 600 δισ. δολάρια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κι εκεί που είχε αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, επανήλθαν στην επικαιρότητα τα... 600 (να τ' αφήσω!)  δις του Σώρρα και μια ανάσα φαιδρής... δροσιάς κάλυψε την ατμόσφαιρα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν προκαλείται ζημιά στην εθνική οικονομία, ούτε πανικός στους επενδυτές από τους ισχυρισμούς του Αρτέμη Σώρρα αναφορικά με τη συγκέντρωση 600 δισ. δολαρίων για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Αυτό αποφάσισε το Πλημμελειοδικείο Αθηνών, χωρίς όμως να αποφανθεί παράλληλα για το εάν τα χρήματα αυτά βρίσκονται πράγματι κατατεθειμένα σε κάποιο τραπεζικό ίδρυμα ή όχι.

Η υπόθεση ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας ύστερα από εκδίκαση -πριν από λίγες ημέρες- μηνυτήριας αναφοράς που είχαν καταθέσει σε βάρος του ομογενούς από την Πάτρα ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Κατά της Διαφθοράς» Γιάννης Δαραβίγκας. Ετσι, ο επενδυτής κάθισε στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=247712&catID=3

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS