Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Μ. Σάλλας: Συνολική παρέμβαση για διαχείριση επισφαλών απαιτήσεων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το που θα καταλήξουν τα "κόκκινα δάνεια" και το ρόλο των distress funds, θεωρώ απίθανο κάποια τράπεζα να δώσει ενυπόθηκα δάνεια της σε αυτές τις συνθήκες.. Στην "χειρότερη" των περιπτώσεων θα προσπαθήσουν να ξεφορτωθούν βάρη από ανεξόφλητες πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την πρωτοβουλία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς για μια συνολικότερη παρέμβαση στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και της διαχείρισης των επισφαλών δανείων, μέσω της ανάπτυξης ενός εξειδικευμένου στα θέματα αυτά φορέα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Σάλλας, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας.

Ο φορέας αυτός θα είναι σε θέση να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν προβλήματα με την τραπεζική τους χρηματοδότηση και θα τους παρέχει συνολικές λύσεις, ώστε να είναι δυνατό να επανέλθει σε ανταγωνιστική λειτουργία μεγάλο μέρος του επιχειρηματικού δυναμικού της χώρας που βιώνει τις συνέπειες της κρίσης και της παρατεταμένης ύφεσης.

Στην περίπτωση που φορέας αυτός θα είναι η Γενική Τράπεζα θα πραγματοποιηθεί αύξηση κεφαλαίου της Γενικής, με την παροχή δικαιωμάτων συμμετοχής κατά προτεραιότητα στους ιδιώτες μετόχους που αποτελούν το 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς, τόνισε ο κ. Σάλλας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=247889&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS