Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Στη «Νέα Ελλάδα» χωράνε όλοι όσοι είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων

«Ο σχεδιασμός μας δεν περιλαμβάνει κοινή κάθοδο με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Κανένα από τα κόμματά μας δεν έχει παραιτηθεί από την αυτοτέλειά του. Ούτε θα μπορούσε...»

«Η συνολική πορεία της ελληνικής οικονομίας δεν αμφισβητείται από πουθενά», δηλώνει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και προσθέτει ότι «είναι δέσμευση των Ευρωπαίων να δώσουν επιπρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα, εφόσον εμείς από την πλευρά μας πιάσουμε τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος».

Ο πρωθυπουργός αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων το φθινόπωρο, ενώ λέει ότι «παλεύει ακόμη για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση».

Απευθυνόμενος προς τον κ. Φώτη Κουβέλη λέει ότι «αδίκησε εμένα και αδίκησε και τον εαυτό του» ενώ προσθέτει ότι «θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».

Ο κ. Σαμαράς υπεραμύνεται της «μεταρρύθμισης στο Δημόσιο», υποστηρίζει ότι προωθεί την εθνική στρατηγική της ΑΟΖ και δηλώνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίσκεψη στις ΗΠΑ. Τέλος, αναφέρει ότι στη «Νέα Ελλάδα» χωράνε όλοι όσοι είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων, ενώ καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής και των νεοναζί που τους αποκαλεί «λαθρέμπορους πατριωτισμού» που ζημιώνουν την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/294562/adonis-samaras-apokleio-nea-metra-to-fthinoporo/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS