Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Στο έλεος των ληστών η Αθήνα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Για δεύτερη συνεχή μέρα το αστυνομικό δελτίο παραμένει εξαιρετικά γεμάτο με εγκληματικές δράσεις, συχνά τυφλές και για όχι ιδιαίτερα σημαντικά ποσά! Μια κοινωνία σε αποσύνθεση, ένα κράτος σε αποδιοργάνωση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ..
.
Πέντε ένοπλες ληστείες μέσα σε επτά λεπτά σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κερατσίνι, ενώ από χτες το βράδυ μέχρι το πρωί καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο της Αττικής άλλες τέσσερις ληστείες και μία μεγάλη κλοπή σε κατάστημα με ασημικά. Στο Κερατσίνι, οι ληστείες έγιναν σε τρία περίπτερα και δύο βενζινάδικα από τέσσερα άτομα που κινούνταν με δύο μοτοσικλέτες. Στο ένα περίπτερο μάλιστα οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού τον περιπτερά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά.

Το μπαράζ των ληστειών ξεκίνησε στις 4.46 από την οδό Σαλαμίνος 60, σε βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ, όπου οι δύο ένοπλοι άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα τους. Ένα λεπτό αργότερα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες, στην οδό Σαλαμίνος, απέναντι από τη ΔΕΗ, χτύπησαν τον υπάλληλο περιπτέρου και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο υπάλληλος δεν επιθυμούσε να μεταβεί σε νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες. Στις 4.51 και στις 4.53 έγιναν οι άλλες τρεις ληστείες, σε δύο περίπτερα που είναι δίπλα το ένα στο άλλο, στη συμβολή των οδών Εθνική Αντιστάσεως και Γκίκα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell, στη διασταύρωση Γρ. Λαμπράκη και λεωφόρου Σχιστού. Οι δράστες των ληστειών αναζητούνται. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=150194


Share




0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS