Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας- Δύο τραυματίες, οκτώ προσαγωγές"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ποιον εξυπηρετούν οι κουκουλοφόροι με τη δράση τους; Έχουν άραγε συνεισφέρει στην κοινωνική δικαιοσύνη ή απλά δημιουργούν κλίμα αστάθειας και ταραχών που δίνει το άλλοθι στο κράτος για εκτενέστερη αστυνόμευση και περιορισμό των ατομικών ελευθεριών; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πετροπόλεμος και ρίψη μολότοφ και δακρυγόνων σημειώθηκε πριν από λίγο στο Σύνταγμα και στα Προπύλαια ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στη 1.30 όταν κουκουλοφόροι οι οποίοι βρίσκονταν στα σκαλάκια της πλατείας Συντάγματος, έριξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με ρίψη χημικών.

Οι κουκουλοφόροι ανταπάντησαν με ρίψη μολότοφ και άρχισαν να προκαλούν σποραδικά επεισόδια, κυρίως, προς τις οδούς Ερμού και Καραγιώργη Σερβίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και μετά από επέμβαση των ΜΑΤ, οι ταραξίες απωθήθηκαν, μεταφέροντας πάντως τη δράση τους προς το κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος.

Εκεί, έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και άρχισαν να επιτίθενται ξανά εναντίον των αστυνομικών, μετατρέποντας τους δρόμους σε πεδίο μάχης.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν αρκετές προσαγωγές ατόμων που φέρεται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια ενώ δύο πολίτες τραυματίστηκαν. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63425328


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS