Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Μια διαφορετική ιστορία για τον Στιβ Τζομπς"

Το έργο, ένας μονόλογος με τίτλο «The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs», θα ανέβει στις 17 Οκτωβρίου στο Public Theater της Νέας Υόρκης.

Ένα θεατρικό έργο για τον Στιβ Τζομπς, για την αγάπη του κόσμου για τις μηχανές που δημιούργησε και το ανθρώπινο κόστος της δημιουργίας αυτής θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσαν θεατρικοί παραγωγοί.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς δεν είναι ένας φόρος τιμής στο Τζομπς ο οποίος πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 56 ετών, αλλά μάλλον «μια διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή ιστορία περηφάνιας, ομορφιάς, πάθους και βιομηχανικού σχεδίου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Μάικ Ντέιζι. «Είναι μια ματιά στις εμμονές του Τζομπς με την τεχνολογία, ενώ παράλληλα αναφέρεται και σε ιστορίες που ο ίδιος έχει διηγηθεί», πρόσθεσε.

«Ο Στιβ Τζομπς επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις ζωές μας. Με πολλούς τρόπους ο κόσμος που μας άφησε είναι ο δικός του κόσμος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παρατηρήσουμε αυτόν τον κόσμο, τις αξίες και τις πρακτικές του και να αποφασίσουμε ποιό κομμάτι της κληρονομιάς του θα κρατήσουμε και ποιο όχι», κατέληξε ο Ντέιζι.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/10/2011_409802


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS