Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Μπαράζ ληστειών από χθες στην Αττική"

Τέσσερις ληστείες σε σπίτια, μία αιματηρή ληστεία σε ανθοπωλείο, δύο ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, μέσα σε μισή ώρα από τους ίδιους δράστες και άλλες παρόμοιες επιθέσεις σε ΕΛΤΑ και σε βενζινάδικα, σημειώθηκαν από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην Αττική.

Στη Νέα Ιωνία το πρωί δύο ένοπλοι απείλησαν με όπλα πελάτη βενζινάδικου τον οποίο προφανώς παρακολουθούσαν και του πήραν μια τσάντα, πού όμως περιείχε μόνο επιταγές. Οι δράστες απομακρύνθηκαν με μοτοσικλέτα, αλλά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το δίκυκλο ανατράπηκε. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζή. Η μοτοσικλέτα μεταφέρθηκε και εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για τυχόν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Στην Καλλιθέα τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Πεισιστράτου 36. 'Αρπαξαν από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα εγκαταλειμμένο στην οδό Ναυάρχου Βότση 2, και εξετάζεται. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=314991


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS