Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - "Εγκατέλειψε το πλοίο πριν τους επιβάτες..."

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ -  Μεγάλο το ηθικό δίδαγμα! Όσοι είναι πραγματικοί μαχητές μένουν, υπομένουν κι επιμένουν, δείχνοντας αλληλεγγύη σε όσους παλεύουν για την επιβίωση και ταυτόχρονα προτείνοντας σοβαρές κι εφικτές λύσεις υπέρβασης της "κρίσης". Αλλιώς αυτοπεριγράφονται ως "ξεπουλημένοι" φιλοτομαριστές ή αιθεροβάμονες κι αναποτελεσματικοί πολυλογάδες! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο κυβερνήτης του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, Φραντζέσκο Σετίνο εγκατέλειψε το πλοίο αρκετή ώρα πριν από την απομάκρυνση των τελευταίων επιβατών, δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Γκροσέτο, αρμόδιος την έρευνα του ναυαγίου του κρουαζιερόπλοιου, απαντώντας σε ερώτηση του τηλεοπτικού δικτύου SkyTG24.

Όταν ρωτήθηκε αν ο κυβερνήτης του πλοίου, ο οποίος συνελήφθη χθες Σάββατο για πολλαπλή ανθρωποκτονία, ναυάγιο και εγκατάλειψη πλοίου, είχε «εγκαταλείψει το πλοίο αρκετή ώρα πριν οι τελευταίοι επιβάτες απομακρυνθούν», ο εισαγγελέας του Γκροσέτο Φραγκίσκο Βερούτζιο απάντησε: «Δυστυχώς πρέπει να το επιβεβαιώσω». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=117801&catID=4

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS