Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - ""Έβγαλαν τέτοιες μίζες, που οι μισθοί τους πήγαιναν μόνο για κοινόχρηστα"..."

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η διαπλοκή μεγαλοεπιχειρήσεων με εφοριακούς για επιλεκτικούς ελέγχους και κάλυψη παραβάσεων με το ανάλογο... τίμημα είναι δεδομένη και εξόφθαλμη. Το ζήτημα δυστυχώς είναι η ανταπόκριση της πολιτικής τάξης σε αυτή την πραγματικότητα με ουσιαστικό, διαρκή εσωτερικό έλεγχο και την προώθηση ενός σταθερού, ξεκάθαρου φορολογικού πλαισίου που μειώνει στο ελάχιστο την επαφή ελεγκτή και ελεγχόμενου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την ώρα που οι εργαζόμενοι «στενάζουν» οικονομικά από τους φόρoυς και τις μειωσεις μισθων, οι αποκαλύψεις για τα κυκλωματα των εφοριακών που απέκτησαν τεράστιες περιουσίες διαγράφοντας χρέη και προστιμα εταιρειών, εξοργίζουν. Ο φάκελος των μιζαδόρων εφοριακών που ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, περιέχει δεκάδες φωτογραφίες, έγγραφα και στοιχεία που συγκέντρωσε και παρέδωσε στη δικαιοσυνη, η πρώην εφοριακός Αλίκη Κυριακάκη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=171393

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS