Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Κοινή σύσκεψη με τους τρεις αρχηγούς στο Μαξίμου"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι συσκέψεις για την επιβεβαίωση των συμφωνηθέντων είναι χρήσιμες αλλά όχι δημιουργικές! Ο τόπος χρειάζεται μετά την ολοκλήρωση του PSI, μια καινούρια αρχή αποτελεσματικότητας στις διαρθρωτικές αλλαγές στο κράτος και την οικονομία και κυρίως την αλλαγή του αναπτυξιακού προφίλ της χώρας ώστε να προσελκύει νέες επενδύσεις! Κι αυτό είναι προφανές ότι δεν μπορεί να το κατορθώσει μια δυσλειτουργική, πολυκομματική κυβέρνηση ευαίσθητων ισορροπιών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να καλέσει σε κοινή σύσκεψη τους Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη. Στόχος, να δεσμευθούν για έμπρακτη στήριξη των αποφάσεων και των συμφωνηθέντων για PSI και νέα δανειακή σύμβαση.

Νέες προσκλήσεις, αυτήν τη φορά για να συμμετάσχουν σε σύσκεψη υπό την προεδρία του οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, πρόκειται να στείλει -σύμφωνα με πληροφορίες- εντός των προσεχών ημερών ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η διαβούλευση με τους κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη πρέπει να είναι «διαρκής» τα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς μέσα στις 10 ημέρες η πολυεπίπεδη μάχη της κυβέρνησης θα κρίνει την επιτυχία κορυφαίων «στοιχημάτων». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63603978

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS