Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Να είναι υποψήφιος και πάλι στις εκλογές σχεδιάζει ο Γιώργος"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η συζήτηση πλέον στο ΠΑΣΟΚ περνά σε ψυχαναλυτικά επίπεδα! Ο Γιώργος αποχωρεί αλλά διαρρέει ότι "προπονείται" για να επανέλθει! Οι "πρίγκιπες" της διαδοχής συγκρούονται συνεργαζόμενοι κι αναζητούν μονοπάτια διαφυγής από τις ευθύνες τους για τη στήριξη του μνημονίου! Και το δίλημμα "to be or not to be... PASOK" παραμένει κυρίαρχο για την κοινωνία που μαζικά δίνει αρνητικά απάντηση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην πολιτική – και όχι μόνο, αλλά ειδικά σε αυτή - ο χρόνος είναι από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για το πώς διαμορφώνονται τα πράγματα και καθορίζονται οι εξελίξεις. Αν και φαινομενικά το εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε κάποια διαδικαστικά θέματα, το πλέον ουσιώδες από τη διήμερη συνεδρίαση είναι ότι έδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου πολύ χρόνο για να παραμείνει ισχυρός στο πολιτικό παιχνίδι και να διαμορφώσει τη στρατηγική του. Μία στρατηγική, που συνοψίζεται στο σύνθημα «δικαίωση της διετούς κυβερνητικής πολιτικής του».

Στην πραγματικότητα ο κ. Παπανδρέου δεν είναι ένας πολιτικός, που τελεί σε αποχώρηση, αλλά απολύτως ενεργός στο πολιτικό παίγνιο και με στόχο την ολική επαναφορά του, μετά την άτακτη παράδοση της πρωθυπουργίας σε κυβέρνηση συνεργασίας τον περασμένο Νοέμβριο, εξαιτίας της αδυναμίας του να χειριστεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=171407

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS