Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "Η μαφία της Θεσσαλονίκης «ντρίπλαρε» και τον Ντέμη"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Άσχετο, αλλά αν όσο οι ΑΕΚτζήδες ήλπιζαν στη σωτηρία της ομάδας από το Ντέμη, αυτός δανειζόταν από τοκογλύφους τέτοια ποσά, δεν είναι να απορείς για τις μετέπειτα εξελίξεις. Πάντως αυτά δεν είναι απλά "πλοκάμια" κυκλώματος αλλά μεταλλαγμένο "χταπόδι" που είχε απλωθεί στα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής κοινωνίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σύμφωνα με όσα γράφει την Παρασκευή το Εθνος, που δημοσιεύει το πλήρες περιεχόμενο της δικογραφίας, ο γνωστός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης προκύπτει ότι μιλά συχνά με τον Αλέξανδρο Μελέτη (έναν από τα αδέρφια-μπράβους που πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας), ο οποίος τον αποκαλεί «Κοντό» ή «Ντέμη».

Από τον συνδυασμό των τηλεφωνικών επικοινωνιών μεταξύ του Αλέξανδρου Μελέτη με τους Ιωάννη Καπογιάννη και τον Ντέμη Νικολαΐδη προέκυψε συμπερασματικά ότι ο ποδοσφαιριστής τον Αύγουστο του 2010 δανείστηκε από τον Μελέτη το χρηματικό ποσό των 350.000 ευρώ καταβάλλοντας μηνιαίως δόση ύψους 51.800 ευρώ που αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63604896

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS