Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Εκφοβισμό του ελληνικού λαού καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ανάμεσα στον εκφοβισμό και το λαϊκισμό υπάρχει κι ο ρεαλισμός. Η δυνατότητα να αξιολογείς με ψυχραιμία τα δεδομένα, να σταθμίζεις όλα τα πιθανά σενάρια των μετέπειτα εξελίξεων και να επιλέγεις αυτές τις πρωτοβουλίες που μπορούν να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με το δεδομένα μικρότερο κοινωνικό, οικονομικό και διπλωματικό κόστος. Ότι ακριβώς δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Αφορμή το πρακτορείο Bloomberg και η «εμφάνιση» της «δραχμής μετά το ευρώ» Προσπάθεια «κύκλων των αγορών και νεοφιλελεύθερων δυνάμεων να τρομοκρατήσουν και να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το θέμα με το πρακτορείο Bloomberg και την «εμφάνιση» της «δραχμής μετά το ευρώ».

«Τέτοιες τοποθετήσεις ευθυγραμμίζονται σαφώς με την πολιτική των εγχώριων μνημονιακών υποστηρικτών τους και μοναδικό σκοπό έχουν να σκορπίσουν το φόβο στον ελληνικό λαό και να κινδυνολογήσουν μπροστά στις επερχόμενες εκλογές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=460684

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS