Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τσίπρας: Θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Θα επιβάλλουμε τη διαγραφή του χρέους και την αποδοχή των δικών μας όρων για την αποπληρωμή του, την κρατικοποίηση επιχειρήσεων και τραπεζών, την υπερφορολόγηση του πλούτου, της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας, δεν θα δώσουμε κανένα επενδυτικό, κίνητρο, θα συντηρήσουμε το επίπεδο δημοσίων δαπανών άρα και τον όγκο του κράτους, δεν θα ιδιωτικοποιήσουμε τίποτα, θα πείσουμε τους Τούρκους να μειώσουν τις αμυντικές δαπάνες.


Αυτό είναι όραμα για τον 21ο αιώνα, όχι αστεία, άλλο αν θυμίζει λίγο το αποφασίζομεν και διατάσσομεν, χωρίς να διαθέτεις τα μέσα επιβολής και χωρίς καμιά προσέγγιση στις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από τις δικές σου μονομερείς κινήσεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Υπαγωγή σε εθνικό έλεγχο των τραπεζών, κρατικοποιήσεις, πάγωμα ιδιωτικοποιήσεων και σταδιακή επαναφορά υπό κρατικό έλεγχο δημοσίων οργανισμών, ολική ή μερική διαγραφή χρεών σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, κατάργηση των χαρατσιών για οικονομικά ευπαθή στρώματα υπό την σκέπη της ακύρωσης του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων, υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63664620

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS