Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Στα τέσσερα θέλουν να σπάσουν τα 11,5 δισ. ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι επιτέλους εννοούμε την αναδιοργάνωση του κράτους και τον περιορισμό της σπατάλης. Ανεξαρτήτως των ποσών, η προσήλωση σε αυτούς τους στόχους και τα άμεσα αποτελέσματα θα δημιουργήσουν το πλαίσιο εμπιστοσύνης που θα φέρει το αναγκαίο, για την ομαλή επίτευξη και των τελικών αριθμών, νέο χρονοδιάγραμμα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε ορίζοντα τετραετίας έως το τέλος του 2016 και όχι έως το 2014, όπως προβλέπεται από το Μνημόνιο, ευελπιστεί η κυβέρνηση να απλώσει τα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ, χωρίς να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για το 2012 και χωρίς να υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Αυτό θα είναι το κυρίαρχο μέλημα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες σχεδιάζεται να ξεκινήσουν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όπου θα τεθούν επίσης η άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%, η αύξηση του αριθμού των δόσεων για την εξόφληση των φόρων εισοδήματος, αλλά και δέσμη ισοδύναμων μέτρων για να αποφευχθούν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, σχεδιάζεται να παρουσιαστεί στην τρόικα ένα «απόθεμα ισοδύναμων μέτρων» ώστε, ακόμη και αν κάποια ισοδύναμα απορριφθούν, να εξασφαλιστεί ότι τελικά δεν θα υπάρξει καμία περικοπή στα ειδικά μισθολόγια. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4739462

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS