Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Νέα συνάντηση του υπουργού Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τεστ για τις κυβερνητικές αντοχές διαπραγμάτευσης με την τρόικα! Τεστ και για την αξιοπιστία των κατά καιρούς δηλώσεων των κοινωνικών εταίρων! Μπορεί ο κατώτατος μισθός να επανέλθει άμεσα σε υψηλότερα επίπεδα; Ας αποδείξουν οι εμπλεκόμενοι φορείς ότι εννοούν όσα λένε, φέρνοντας στο φως και τα αντίστοιχα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σύσκεψη με τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ) είχε το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, στο πλαίσιο του διαλόγου για το μισθολογικό και τη μετενέργεια των συμβάσεων. Από τις προηγούμενες επαφές του υπουργού Εργασίας είχε διαπιστωθεί ένα βασικό πλαίσιο συμφωνίας για επαναφορά του μισθού στα επίπεδα πριν από τη μείωση του 22% και διατήρηση της μετανέργειας.

Πάντως, η ΓΣΕΕ ζητά από την κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι η συμφωνία εργαζομένων - εργοδοτών θα γίνει σεβαστή και θα νομοθετηθεί, ανεξαρτήτως της θέσης και των πιέσεων της τρόικας, ως προϊόν ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4739542

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS