Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Οι λίστες του Πρωθυπουργού

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μεθοδικές, αποτελεσματικές κινήσεις για τον περιορισμό της κρατικής σπατάλης, τη λειτουργική ανασύνταξη των δημοσίων δομών, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Όπως έχουμε ξαναπεί, ίσως η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα κράτος αντάξιο της ιστορίας και των δυνατοτήτων μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ενόψει της επίσκεψης της Τρόικας η κυβέρνηση θέλει να δείξει την αποφασιστικότητα που έχει προκειμένου η οικονομία της χώρας να μπει και πάλι σε σωστή τροχιά. «Πρώτος στόχος είναι να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας απέναντι στους δανειστές και αυτό γίνεται μόνο αν παρουσιάσουμε έμπρακτα αποτελέσματα» τονίζουν κατηγορηματικά από το οικονομικό επιτελείο.

Ήδη ανακοινώθηκαν οι πρώτες συγχωνεύσεις και αφορούν την ΔΕΘ την Hellexpo και τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών «αυτό είναι μόνο η αρχή. Καθημερινά θα ανακοινώνονται συγχωνεύσεις ή λουκέτα σε δημόσιους οργανισμούς» τόνιζαν συνεργάτες του Πρωθυπουργού στο Real.gr.

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε το θέμα στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, από τον οποίο ζήτησε να προχωρήσει άμεσα στις πρώτες συγχωνεύσεις. «Περιμένω να δω άμεσα αποτελέσματα» φέρεται να του είπε. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=162215&catID=11

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS