Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στουρνάρας: Το βασικό σενάριο των μέτρων έχει οριστικοποιηθεί

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η σχετική δικαιοσύνη του νέου πακέτου δεν θα κριθεί μόνο από την ισορροπία των περικοπών ώστε να δίνεται η αίσθηση προσανατολισμού προς την περικοπή σπατάλης αλλά κι από παράπλευρες δράσεις όπως ένα δικαιότερο κι αυστηρότερο στους παραβάτες φορολογικό νομοσχέδιο, η ελάφρυνση των δανειακών επιβαρύνσεων νοικοκυριών κι επιχειρήσεων. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Ελάσσονα ζητήματα» παραμένουν, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να κλειδώσει το πακέτο των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ. Οπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, «το βασικό σενάριο έχει οριστικοποιηθεί». Διευκρίνισε ότι συζητείται ακόμη το θέμα των ειδικών μισθολογίων, ενώ τάχθηκε κατά των μειώσεων στις συντάξεις του ΟΓΑ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης επισήμανε ότι «η προσπάθεια για την εξεύρεση των 11,5 δισ. ευρώ συνεχίζεται». «Υπάρχουν απαράβατα όρια για τα νέα μέτρα που δεν πρέπει να τα υπερβούμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος από την Ιπποκράτους μετά τη συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4748153

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS