Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Μπαϊράκι Βενιζέλου σε Σαμαρά για πρώτη φορά με αφορμή τα μέτρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μπαϊράκι χωρίς λάβαρο και στρατό! Το στρατηγικό αδιέξοδο Βενιζέλου ήταν εξαρχής εμφανές αλλά όσο οι κινήσεις Σαμαρά αποδίδουν στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας και την αναπτυξιακή προοπτική της, τόσο ο βρόγχος της ανυπαρξίας θα σφίγγει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έντονες επικρίσεις απέναντι στον κ.Σαμαρά απηύθυνε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και άσκησε εφ' όλης της ύλης κριτική για πρώτη φορά στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης, παρότι διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε χαρακτηριστικά πως το ΠΑΣΟΚ δεν κρατάεi αποστάσεις από την κυβέρνηση, όπως κατηγορείται από ορισμένους. «Δεν την κάνουμε γυριστή για τις δεσμεύσεις των μέτρων ύψους 11,5 δισ.. Στήριξα και θα στηρίξω τον κ.Σαμαρά σε διεθνές επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα επιτέθηκε σε όποιους συνεχίζουν να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο λέγοντας «όποια τα λένε είναι ανενημέρωτοι και κάνουν τεράστιο λάθος, δεν θα μετακυλήσουμε το πρόβλημα στη ΝΔ».

Ο κ.Βενιζέλος έστειλε αυστηρό μήνυμα στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς δεν είναι πρωθυπουργός μίας μονοκομματικής κυβέρνησης και δεν μπορεί να φέρνει τους εταίρους προ τετελεσμένων γεγονότων». Τόνισε με έμφαση ότι στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών δεν προσέρχεται για να συζητήσει ένα πακέτο μέτρων, αλλά «για την εθνική στρατηγική, για το που πηγαίνει η χώρα». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR
http://www.iefimerida.gr/news/65144/%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%C2%BB

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS