Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Χωρίς αντίπαλο στη Σοσιαλιστική Διεθνή ο Γ. Παπανδρέου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια ακόμα ιστορική περίοδος για το σοσιαλισμό ανοίγει μπροστά μας! Μετά την επιτυχημένη προηγούμενη θητεία με τις γνωστές εσωτερικές και εξωτερικές... "επιτυχίες" ήρθε η ώρα με μια 2η θητεία να θέσει τις βάσεις για την... "προοδευτική" μετεξέλιξη του καπιταλισμού! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Χωρίς αντίπαλο, όπως όλα δείχνουν, επαναδιεκδικεί την 1η Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου την επανεκλογή στην ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αφού η Σεγκολέν Ρουαγιάλ αποφάσισε να μην είναι τελικά υποψήφια.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται από σήμερα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για επαφές και ζυμώσεις, αφού μέχρι τις τελευταίες ώρες δεν αποκλείεται να κατατεθεί και άλλη υποψηφιότητα.

Ο Γ. Παπανδρέου με την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επιδιώκει να διατηρήσει ένα φόρουμ που θα το χρησιμοποιήσει στο σχεδιασμό του για επάνοδο - μεσοπρόθεσμα - στην εσωτερική πολιτική σκηνή. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=169142&catID=1

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS