Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αλέξης Τσίπρας: «Δεν θα λειτουργήσουμε με όρους υπόκοσμου»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Να το εκλάβουμε ως αυτοκριτική αν και λείπει η λέξη "πλέον"; Γιατί τόσες δεκαετίες ενασχόλησης με τα "επαναστατικά" αντιεξουσιαστικά κινήματα όλο και κάποια αίσθηση υποκόσμιας λειτουργίας θα έχουν ως προσλαμβάνουσα. Κατά τα λοιπά, τα γνωστά! Ο ψευτοτσαμποουκάς σε όλες τις κλίσεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Επίθεση στα κόμματα της συγκυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό ότι καταστρέφει τα διαπραγματευτικά χαρτιά της Ελλάδας με τη «συμπεριφορά του καλού και υπάκουου τροφίμου».

«Όταν ένας πρωθυπουργός εμφανίζεται γονυπετής να παρακαλάει για άφεση αμαρτιών την Μέρκελ, δεν κερδίζει τον οίκτο αλλά την απαξία της για την ελληνική ηγεσία. Και φυσικά όταν αποδέχεσαι ως προϋπόθεση για τη διεκδίκηση λύσης σε πολιτικό επίπεδο, στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, την ετυμηγορία μιας ομάδας τεχνοκρατών, τότε ακυρώνεις οποιαδήποτε δυνατότητα διαπραγμάτευσης. »

Γιατί ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι στη περίπτωση της Ελλάδας δεν υπάρχει περιθώριο τεχνικής λύσης, παρά μόνο πολιτικής λύσης. Πώς να το κάνουμε, όσο και να το στριμώξεις δε βγαίνουν τα νούμερα.» Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται από διάφορα κέντρα να διαστρεβλωθούν οι θέσεις του κόμματος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=476153

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS