Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αλ. Τσίπρας: «Επικίνδυνη αυταπάτη η επιμήκυνση»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μεγαλύτερη αυταπάτη από την αυτόβουλη κατάργηση του μνημονίου και ταυτόχρονα την επαναφορά των εταίρων στο τραπέζι της επαναδιαπραγμάτευσης επιβάλλοντας τους δικούς σου όρους, δεν υπάρχει! Η διαπραγμάτευση είναι ένα συνεχές διπλωματικό "παίγνιο" που οφείλει να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους και τις συνέπειες έχοντας ως στόχο ένα διακριτό τελικό αποτέλεσμα κι αυτό να υπηρετεί ακόμα και με πρόσκαιρες παρακάμψεις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Αν θέλαμε εκλογές θα το λέγαμε χωρίς περιστροφές. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην συνεχίσουμε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο προς την καταστροφή» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου από το συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας επιμένοντας σε μία λάθος πολιτική, «οδηγούμαστε σε ένα μακρόσυρτο δράμα».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι εάν ψηφιστούν τα μέτρα των 11,5 δισ. η κυβέρνηση δεν έχει πιθανότητα να μακροημερεύσει και απάντησε με σκληρό τρόπο στην κριτική του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Ο Γκρούεζας δεν μπορεί να μιλάει για Μαυρογιαλούρους» είπε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=475115

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS