Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ο Σαμαράς ετοιμάζει διάγγελμα

Του Εμμανουήλ Ζερβού

Εντός της επόμενης εβδομάδας προσδοκά το Μέγαρο Μαξίμου ότι θα έχει τελειώσει με την ψήφιση από τη Βουλή του πακέτου των μέτρων ύψους 11,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, που έχει ζητήσει η τρόικα ως αντίβαρο για την παροχή διευκολύνσεων προς την Ελλάδα, αναφορικά με την εκτέλεση του Μνημονίου.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, που αυτή τη φορά θα είναι κατά τα φαινόμενα και η τελική, σε σχέση με την οριστικοποίηση των επιμέρους λεπτομερειών του πακέτου των δημοσιονομικών μέτρων.

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι μετά την υπερψήφιση των μέτρων από τη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να εκφωνήσει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εξηγήσει την αναγκαιότητα της λήψης των συγκεκριμένων μέτρων, να παρουσιάσει την κατάσταση όπως διαμορφώνεται για την ελληνική οικονομία, και να προσδιορίσει τον ορίζοντα της εξόδου της ελληνικής κοινωνίας από τη σημερινή κρίση.

Ο Πρωθυπουργός θα συγκαλέσει και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μιλήσει στους βουλευτές του κόμματός του, και να κάμψει τις όποιες ενστάσεις ή αντιδράσεις υπάρξουν.

ΠΗΓΗ: STATESMEN.GR
http://www.statesmen.gr/81407/politiki/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1_18-09-2012.html

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS