Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στην Κίνα ο Πρωθυπουργός

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρχίζει το κυνήγι των στρατηγικών επενδύσεων και των μακροπρόθεσμων γεωπολιτικών επιλογών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην Κίνα μεταβαίνει για επίσημη επίσκεψη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επικεφαλής πολυμελούς αποστολής, με στόχο την προσέλκυση κινεζικών επενδύσεων.

«Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός κυβερνητικού κλιμακίου και επιχειρηματικής αποστολής μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα», δήλωσε το πρωί στη ΝΕΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Η κυβέρνηση προσβλέπει στην υπογραφή συμφωνιών και εμπορικών συνεργασιών για την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κίνα. Πέρα από το οικονομικό όφελος, οι διακρατικές αλλά και επιχειρηματικές συμφωνίες που αναμένεται να υπογραφούν, συνιστούν ψήφο εμπιστοσύνης για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στέλνοντας μήνυμα στις διεθνείς αγορές για αλλαγή του κλίματος στην χώρα μας.

Απτά αποτελέσματα αναμένονται κυρίως στους τομείς της ναυτιλίας, του τουρισμού, αλλά και των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/651737

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS