Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - «Κορυφαία hedge funds ποντάρουν στις ελληνικές τράπεζες»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εκτιμώντας ως προσοδοφόρα επιλογή τα warrants (τη δυνατότητα δηλαδή αγοράς μετοχών κατ' επιλογή και σε προκαθορισμένη τιμή) τα hedge funds στηρίζουν την ανακεφαλαιοποίηση και τη σταθεροποίηση του τραπεζικού μας συστήματος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στον ελληνικό τραπεζικό τομέα επενδύουν μερικά από τα κορυφαία hedge funds στον κόσμο με την προσδοκία τεράστιων αποδόσεων, αν και η Ελλάδα δίνει μάχη για να ανορθώσει την οικονομία της με βαθιές περικοπές δαπανών από την κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Όπως επισημαίνουν οι FT, τα Farallon Capital, York Capital Management, QVT Financial and Dromeus είναι ανάμεσα στα hedge funds που είναι έτοιμα να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων επενδυτών που συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank, που προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη διαδικασία. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63826559

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS