Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Σαμαράς: Κερδίζουμε τη μάχη

Η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο ελληνοκινεζικό επιχειρηματικό φόρουμ στη Σανγκάη και κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας και να αυξήσουν τις επιχειρηματικές τους συναλλαγές με Έλληνες επιχειρηματίες.

«Όσοι επένδυαν στην αποτυχία της Ελλάδας απογοητεύτηκαν. Μαχόμαστε και κερδίζουμε την μάχη, δεν υπάρχει άλλη λύση για εμάς. Η Ελλάδα γράφει το δικό της success story, το grexit είναι νεκρό» επανέλαβε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα είναι εξασφαλισμένη, η κυβέρνηση των τριών κομμάτων είναι συμπαγής, τα τρία κόμματα απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν».

Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός είπε ότι «οι θετικές εκθέσεις της ΕΕ για την ελληνική οικονομία πιστοποιούν ότι υπάρχει σταθερό έδαφος για ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών. Το τραπεζικό σύστημα θα ανακεφαλαιοποιηθεί. Προχωρούμε τις δομικές αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις, ένας νέος νόμος περί επενδύσεων δημιουργεί one shop stop και ευνοεί την έναρξη νέων επιχειρήσεων και την επιχειρηματική δραστηριότητα». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: PARASKHNIO.GR
http://www.paraskhnio.gr/2013/05/18/samaras-kerdizoume-ti-machi-den-iparchi-allos-dromos-gia-mas/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS