Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - «Ευρωσκεπτικό» κόμμα ιδρύει η Γιάννα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Έρχεται και η επανάσταση της μπουρζουαζίας, με ρόλεξ στα χέρια και γούνες στους ώμους! Πόσα ακόμα να αντέξουμε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Έκκληση στον ελληνικό λαό, στους νέους» απεύθυνε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην αγγλική έκδοση του Εθνικού Κήρυκα της Ν.Υόρκης, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της My Greek Drama.

Η κα. Αγγελοπούλου με το βιβλίο που εξέδωσε αλλά και με το λανσάρισμα του «My Greek Drama» φαίνεται πως επιθυμεί να κατέβει στην πολιτική σκηνή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση και η ευθύνη αρχίζει πλέον από τον καθένα μας. Εγώ δεν χρειάζομαι έναν τίτλο ή την ταμπέλα του πολιτικού για να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Όποτε κλήθηκα να προσφέρω, ήμουν εκεί.»

Η κα. Αγγελοπούλου, σε όλη τη συνέντευξη, τάσσεται υπέρ του λαού και εναντίον των πολιτικών καθώς μεταξύ άλλων, κρίνει και κατακρίνει πολλούς πολιτικούς ενώ την ίδια ώρα δοξάζει το λαό. «Δεν πρέπει να είμαστε σκληροί με τον λαό, αλλά με αυτούς που ηγούνται του λαού που τώρα υποφέρει...Αν οι Έλληνες θυμηθούν τους θριάμβους της ιστορίας τους, τότε μπορούν να πετύχουν πολλά. Και εγώ έγραψα το βιβλίο για να τους το θυμίσω αυτό».

Οι σκέψεις τις για την ίδρυση ενός ευρωσκεπτικού κόμματος φαίνεται πως αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά καθώς έχει συναντηθεί «μυστικά» με πολλές προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου. Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της σχολιάζει ότι «από το 1995 ακαδημαϊκοί και ερευνητές προειδοποιούσαν ότι η Ελλάδα αργοπορούσε και ότι έμπαινε σε ένα μονοπάτι που θα έφερνε επώδυνες καταστάσεις.

Εάν η ελίτ στην Ελλάδα τους είχε ακούσει τα πράγματα ίσως να ήταν τώρα διαφορετικά. Αν είχαμε διδαχθεί σωστά από τους Αγώνες, θα χειριζόμασταν και την κρίση αλλιώς.Όχι ζητιανεύοντας, χάνοντας και την ανεξαρτησία μας. Αλλά δείχνοντας την καλύτερη ποιότητά μας».

Ερωτηθείς για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ότι το κόστος ανήλθε στα 6 δις ευρώ, αλλά επέστρεψαν στα κρατικά ταμεία 3,5 δις ευρώ.

«Κάντε τις απλές αριθμητικές πράξεις που όλοι ξέρουν.... Το ελληνικό χρέος είναι 350 δις ευρώ. Το κόστος των Αγώνων ήταν ένα πολύ μικρό μέρος... Ο προϋπολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής, προσθέτει, ήταν ισοσκελισμένος και επιπρόσθετα «άφησα μια επιταγή 123,5 εκατ. ευρώ στο ελληνικό κράτος. Δείξτε μου μια άλλη οργανωτική επιτροπή που έκανε το ίδιο».

ΠΗΓΗ: SPIROSPERO.GR
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/53727-evroskeptiko-komma-idryei-i-gianna

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS