Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αποστάσεις κρατά η κυβέρνηση από την κόντρα ΕΕ-ΔΝΤ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν ξεκινά ένα "μακελειό" η σοφή στάση να περιμένεις να εξελιχθεί και να επιλέξεις τη στιγμή που θα κάνεις τη στρατηγική σου κίνηση με βάση τις δυνατότητες για την απόκτηση του μέγιστου δυνατού κέρδους. Τα υπόλοιπα είναι ασκήσεις καφενεδειακού τσαμπουκά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Διακριτικές αποστάσεις κρατά η κυβέρνηση από τον «πόλεμο» δηλώσεων που έχει ξεσπάσει με αφορμή το «mea culpa» του ΔΝΤ για τη λιτότητα στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο προσυνέδριο της ΝΔ την Κυριακή.

Από το Ελσίνκι, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη, ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ότι η κυβέρνηση ήδη αντιμετωπίζει τα λάθη που έγιναν από τους δανειστές κατά τη διάσωση της χώρας.

«Εάν διαβάσετε αυτήν την πρόσφατη έκθεση [του ΔΝΤ] θα θυμηθείτε πιθανότατα ότι εγώ είχα δώσει έμφαση και ουσιαστικά είχα ασκήσει κριτική από την αρχή για αυτά που το ΔΝΤ αναφέρει ως λάθη». 

Όπως πρόσθεσε, δουλειά ενός πρωθυπουργού δεν είναι μόνο να κριτικάρει αλλά να δρα και να διορθώνει τα λάθη. «Αυτό κάνω εδώ και έναν χρόνο, διορθώνω τα λάθη» κατέληξε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=517147

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS