Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - "«Θέλουμε τώρα, όλα τα μέτρα για μισθούς και επικουρικές»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάλλον έχουν κακομάθει τόσον καιρό στην απόλυτη υποταγή της Ελληνικής κυβέρνησης που ενώ αποδεδειγμένα αυτά τα μέτρα βαθαίνουν την ύφεση χωρίς να μετατρέπουν τη χώρα σε ανταγωνιστικό επενδυτικό προορισμό, κάποιοι τα αποδέχονταν μιλώντας μάλιστα για σωτηρία της χώρας. Το σταυροδρόμι είναι κρίσιμο για όλους κι η στιγμή να ξεχωρίσει η πολιτική ήρα από το στάρι έφτασε!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Πάρτε τώρα, όλα τα μέτρα που σας έχουμε προτείνει». Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο και χωρίς περιθώρια διαπραγμάτευσης, οι εκπρόσωποι της τρόικας έθεσαν, εκ νέου, το σύνολο των αλλαγών σε εργασιακό, μισθούς ιδιωτικού τομέα και μειώσεις επικουρικών συντάξεων, στον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνη.

Μετά από μια συνάντηση τεσσάρων ωρών, οι εκπρόσωποι των δανειστών της χώρας, δεν υποχώρησαν ούτε κατ’ ελάχιστο, συνέδεσαν την πορεία του PSI με την άμεση λήψη μέτρων και ζήτησαν μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν: μειώσεις κατώτατων μισθών, περικοπή σε 13ο και 14ο μισθό, κατάργηση των κανονισμών εργασίας σε ΔΕΚΟ – τράπεζες, αλλαγές στην Διαιτησία (ΟΜΕΔ), κατάργηση της μετενέργειας (ισχύος της σύμβασης για ένα εξάμηνο μετά τη λήξη της), μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και μείωση των επικουρικών συντάξεων.


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=440510

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS