Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - "Το “μακελειό” που… προσπέρασε ο Λοβέρδος"

Του Χάρη Παυλίδη

Ομολογουμένως εξεπλάγην ακούγοντας τον Ανδρέα Λοβέρδο- καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου- και πολιτικό ευπρεπή και μετριοπαθή, να λέει πως θα γίνει «μακελειό» αν πειράξουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Θέλω να πιστεύω ότι ο υπουργός Υγείας κάτι άλλο ήθελε να πει, ή τέλος πάντων κάτι άλλο εννοούσε και όχι αυτό που καταλάβαμε όλοι όσοι τον ακούσαμε. Διότι αν εννοούσε αυτό που είπε, τότε φοβάμαι ότι στο βωμό της διαδοχής θυσιάζεται το ήπιο κλίμα εν όψει μάλιστα προεκλογικής περιόδου.

Το κλίμα είναι ήδη φορτισμένο ώστε τέτοιου είδους απόψεις, να το καθιστούν εκρηκτικό και να δημιουργούν την εντύπωση ότι οι πολιτικοί είναι υπεράνω του νόμου. Πέραν αυτού είναι ανεπίτρεπτο ένα δημόσιο πρόσωπο, να στέλνει μηνύματα που κάλλιστα θα μπορούσαν να εκληφθούν ως «προειδοποίηση» προς τη Δικαιοσύνη.

Προς το παρόν το μόνο «μακελειό» που έγινε, ήταν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η άγρια φορολόγηση και οι έκτακτες εισφορές. Προφανώς γι αυτό το «μακελειό» ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει να πει κάτι…

ΠΗΓΗ: STATESMEN.GR
http://www.statesmen.gr/55359/newsletter/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%82_23-01-2012.html

Share


Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS