Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - "Συνεχίζει να κατηγορεί την Ελλάδα ο Γκρούεφσκι"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο ηγέτης των Σκοπίων αντιλαμβάνεται ότι με γελοιότητες όπως οι εικονικές "κηδείες" της Ελλάδας σε πανηγύρια ή μεγαλοστομίες για την απόφαση της Χάγης που δεν του άνοιξε το δρόμο για τους διεθνείς οργανισμούς, δεν δημιουργεί συνθήκες για λύση του ζητήματος ούτε βελτιώνει τη θέση της χώρας του στο παγκόσμιο στερέωμα! Γι' αυτό και πετάει λάσπη στον ανεμόμυλο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι η Ελλάδα "κωλυσιεργεί" στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας και ότι εκφράζει "ακραίες θέσεις".

"Ο πιο πρόσφατος γύρος συνομιλιών για την αναζήτηση λύσης του προβλήματος της ονομασίας που επέβαλε η Ελλάδα πριν από 15-20 χρόνια επιβεβαίωσε, πρακτικά, τις αρχικές εκτιμήσεις μου ότι η Αθήνα θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο και να παίξει παιχνίδια παρουσιάζοντας την εικόνα ότι η ελληνική πλευρά κάνει το καλύτερο που μπορεί για την επίλυση του προβλήματος, αλλά η δική μας πλευρά είναι σκληρή και ανυποχώρητη και δεν θέλουμε λύση του προβλήματος", δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι στα Σκόπια. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=118918&catID=4

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS