Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Όχι στην συγκυβέρνηση λέει ο Σαμαράς

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ανοίγεται μπροστά μας ένας μήνας μιας κρίσιμης προεκλογικής περιόδου, όπου πάνω απ' όλα απαιτείται να υπάρξει διαυγής καταγραφή των προτάσεων για το άμεσο και το μακροπρόθεσμο μέλλον της χώρας. Να διερευνηθούν πλήρως οι εναλλακτικές προτάσεις και οι επιπτώσεις τους σε όλα τα επίπεδα (οικονομικά, κοινωνικά, διπλωματικά) και να κριθεί η αξιοπιστία και η ικανότητα διαχείρισης όσων προτίθενται να αναλάβουν τις τύχες του τόπου. Γιατί πάνω απ' όλα επιλέγουμε την επόμενη κυβέρνηση της πιο ιστορικής στιγμής των τελευταίων δεκαετιών! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

"Eκλογές στις 6 Μαίου" δήλωσε με κατηγορηματικότητα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη ουσιαστικά προεκλογική του συγκέντρωση στο κλειστό στάδιο του Αιγάλεω όπου έδωσε και το βασικό πλαίσιο που θα κινηθεί μέχρι τις εκλογές.

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο, απέρριψε την συγκυβέρνηση, εξήγησε τους λόγους της μεταστροφής του και υποσχέθηκε ότι θα επαναφέρει το νόμο και την τάξη στις γειτονιές, ότι θα κατεβάσει τις κουκούλες και θα ανασχέσει την λαθρομετανάστευση και τέλος ότι θα προτάξει την Ανάκαμψη και θα αποκαταστήσει τις αδικίες.

"Η Ελλάδα θα τα καταφέρει, μπορούμε διαφορετικά" ήταν το βασικό σύνθημα του προέδρου της ΝΔ. "Οι εκλογές θα γίνουν θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, εμείς δεν φοβόμαστε το λαό άλλοι κρύβονται". (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=188834

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS