Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Ξαναχτύπησαν οι... γκαλοπτζήδες!..

Του Δημήτρη Ρίζου

Κι εκεί που νομίζαμε ότι ησυχάσαμε λιγάκι από τα ελληνικά «γκάλοπ», να τα πάλι να μας ζαλίζουν το κεφάλι με τις αντιφάσεις και τις δήθεν «μετρήσεις» τους... ...Όπου ενώ πριν από μια – δυο εβδομάδες λόγου χάρη μάς ανακοίνωναν ότι ζήτημα είναι αν το ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρώσει στις εκλογές... 8% και ο πρόεδρος του Ευ. Βενιζέλος κινδυνεύει... να μην εκλεγεί... ...

Να και το τελευταίο, που δημοσιεύεται μάλιστα πρωτοσέλιδα στις φιλοπασοκικές εφημερίδες: «...Καταλληλότερος όλων για πρωθυπουργός ο Βενιζέλος»!!!

***
ΜΟΙΡΑΙΩΣ θυμήθηκα τα δημοσκοπικά εξαμβλώματα πριν από τις εκλογές του 2004... Οπου οι δαιμόνιοι «δημοσκόποι» έβγαζαν «καταλληλότερο για πρωθυπουργό» τον... Σημίτη με τριπλάσια και βάλε ποσοστά από τον δεύτερο Κώστα Καραμανλή!.. ...Αλλά μόλις εξελέγη πρωθυπουργός ο Καραμανλής, οι (δήθεν) δημοσκόποι, που συνέχισαν τα γκάλοπ τους, από 53% που μέχρι τότε έδιναν ως «καταλληλότερο» στον Σημίτη, τον κατέβασαν στο... 1,5%!

***
ΤΑ ίδια «δημοσκοπικά» παλαβά συμβαίνουν και σήμερα... Ενώ δηλαδή μας έδιναν 8% για το ΠΑΣΟΚ, σε λίγες μέρες το... διπλασίασαν! Και ενώ έβγαζαν 5ο ή 6ο τον Βενιζέλο ως «καταλληλότερο», ξαφνικά χθες τον είδαμε... πρώτο!!! (Και τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας!..).

***
Η πλάκα είναι πως δεν μας εμφάνισαν ακόμα γκάλοπ με τις υποψηφιότητες της... Βάνας Μπάρμπα, του Γιάννη Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, του Γιώργου Κύρτσου και άλλων προσωπικοτήτων της νέας πολιτικής!..

Διότι εκτός από το «νέο αίμα» που θα μπει στην αυριανή Βουλή, θα έχουμε και καμιά δεκαριά κόμματα!.. (Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουμε «γκάλοπ» για τα νέα αστέρια που θα εμφανισθούν για πρώτη φορά στην πολιτική... ...Ούτε για τη στρατιά των παλαιοπολιτικών που θα φάνε «μαύρο» και θα τους στείλουν σπίτια τους!..).

***
ΕΙΜΑΣΤΕ περίεργοι πάντως να δούμε την επομένη των εκλογών πώς θα δικαιολογούνται οι γραφικοί (δήθεν) δημοσκόποι!..


ΠΗΓΗ: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=60500

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS