Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Επικοινωνιακή «καταιγίδα» για Βενιζέλο ετοιμάζει η ΝΔ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Με καταιγίδα ή χωρίς, η "ομπρέλα" της συγνώμης και της αναβάπτισης από αυτοκρατορικές εσωκομματικές διαδικασίες δεν αρκούν για το Βενιζέλο. Η αυτοϊκανοποίηση της εξουσίας και οι τεθλασμένες ρητορικές διαδρομές που επιχειρούν να μετατρέψουν σε επιτυχία τα αποτελέσματα μιας αδιέξοδης πολιτικής δεν αποτελούν εχέγγυο αρχηγικής δυναμικής. Όσοι έφεραν τη χώρα στην αγκαλιά της Τρόικας και αποδείχτηκαν ανίκανοι στη διαχείριση της πραγματικότητας που δημιούργησαν δεν μπορούν να παριστάνουν τις μωρές παρθένες! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σκληρή γραμμή απέναντι στον Ε. Βενιζέλο ζήτησαν οι συντοπίτες του Αντ. Σαμαρά στη Μεσσηνία. Επικοινωνιακή «καταιγίδα» για το ΠΑΣΟΚ περιγράφουν οι συνεργάτες του μετά το Πάσχα. Με ευχές για την ανάληψη της πρωθυπουργίας υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο της ΝΔ οι συντοπίτες του στην κεντρική πλατεία της Πύλου χωρίς ωστόσο να «μασήσουν» τα λόγια τους ζητώντας από τον κ. Σαμαρά «σκληρή γραμμή» απέναντι στον Ε. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Σαμαράς μαζί με τη σύζυγο του Γεωργία παρακολούθησε την περιφορά του επιταφίου στα σοκάκια της Πύλου μαζί με εκατοντάδες πολίτες από την Πύλο αλλά νωρίτερα φτάνοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης άκουσε τους Μεσσήνιους να του ζητούν να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους απέναντι στον κ. Βενιζέλο για τον οποίο μάλιστα οι «γαλάζιοι» παρατήρησαν ότι απέφυγε την... κοινή θέα στον επιτάφιο μαζί με τους πιστούς.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά περιγράφοντας τις πρώτες ημέρες της πρώτης προεκλογικής εβδομάδας μιλούσαν για «επικοινωνιακή καταιγίδα» απέναντι στο νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αφήνοντας να εννοηθεί ότι με την έναρξη της προεκλογικής περιόδους και τις πρώτες συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων της ΝΔ οι τόνοι θα ανέβουν ακόμη περισσότερο ακόμη και με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=138743&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS