Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η κάθαρση της Μεταπολίτευσης ολοκληρώθηκε στο πρόσωπο της προ πολλού "πεσούσης δρυός" για το πολιτικό σύστημα, Άκη! Η σωρεία σκανδάλων για τις οποίες ουδεμία ευθύνη αποδόθηκε, οι υποψίες για τον πλουτισμό κι άλλων πολιτικών, το "μαύρο" πολιτικό χρήμα που οι πάντες αποδέχονται ότι διακινείται, περνούν στην ιστορική λήθη. Τουλάχιστον ας υπάρξουν ριζικές θεσμικές αλλαγές, αξιόπιστοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ανανέωση του πολιτικού προσωπικού για να δοθεί περιεχόμενο κι ελπίδα στην νέα Μεταπολίτευση που έρχεται! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου μετά το ένταλμα που εκδόθηκε για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Άμυνας από την ανακρίτρια η οποία ερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων.

Το ένταλμα σύμφωνα με πληροφορίες αφορά στην κίνηση τραπεζικών λογαριασμών για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Άμυνας μέσω off shore εταιρειών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το νεοκλασικό στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=99806

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS