Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Το σχέδιο Σαμαρά για Ασφάλεια – Μετανάστευση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ένα πρόβλημα που γιγαντώθηκε πέριξ της προετοιμασίας των Ολυμπιακών αγώνων και που αρχικά αντιμετωπίστηκε χαλαρά από όλο το πολιτικό σύστημα, έρχεται υπό το πρίσμα της κρίσης και της αύξησης της εγκληματικότητας να προσεγγιστεί με άμεσο, ριζικό και αποτελεσματικό τρόπο από μια κυβέρνηση που δεν θα μείνει στα μισόλογα, τα ευχολόγια και το "χάιδεμα" της λαθρομετανάστευσης και των συνεπειών της. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Συγκεκριμένα στοιχεία για τους παράνομους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος του για την ασφάλεια και την παράνομη μετανάστευση.

Στις 17:00 το απόγευμα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ο Αντώνης Σαμαράς, μεταξύ άλλων, θα ανακοινώσει μέτρα για την πάταξη του παραεμπορίου που έχει ως συνέπεια και το κλείσιμο αρκετών καταστημάτων. Ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τονίσει ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης του εφόσον κερδίσει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είναι οι μαζικές απελάσεις προκειμένου, όπως έχει πει ο ίδιος, να επανέλθει η ασφάλεια στις πόλεις.

Παράλληλα θα αναφερθεί εκτενώς και στην εγκληματικότητα, την οποία θα συνδέσει με την λαθρομετανάστευση και θα επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που έχει απέναντι στο επίμαχο θέμα. «Η παράνομη μετανάστευση θα λυθεί μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» αναμένεται να πει ο πρόεδρος της ΝΔ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. (Διαβάστε αναλυτικά όλες τις προτάσεις...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152968&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS